Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pam Import Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Kit tigara electronica eRoll Joyetech
219 lei
Brand
ERoll Joyetech
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kit tigara electronica eRoll de la Joyetech.
Țigara electronică eRoll are o baterie cu capacitatea de 90mAh, dar are putere mare: tensiunea de ieșire 3.7V.
Kit-ul eRoll contine:
1 × atomizor eRoll
2 × rezistenta atomizor eRoll
2 × acumulator eRoll
3 × cartuș eRoll
1 × încărcător USB eRoll
1 × adaptor de perete eRoll
1 × penar portabil pentru încărcare eRoll
1 × manual eRoll

Culoare eRoll PCC: negru, alb
Culoare eRoll e-tigara : negru, argintiu.
1000mAh eRoll PCC: eRoll este echipat cu un toc (penar) rafinat de încărcare portabil (PCC). Conceptul de design eRoll PCC pune accentul pe simplitate. Avand marginea din aliajde argint și suprafață placată cu oglindă, oferă utilizatorilor o nouă bucurie vizuală.
Baterie automată: acumulatorul eRoll este mai convenabil de folosit, deoarece funcționează automat, fără clic pe buton.

Dacă utilizați bateria continuu timp de 10 secunde LED-ul va clipi de două ori și se va opri automat alimentarea cu energie a acesteia.
eRoll cu sistem variabil: Acesta este format din cap atomizor și con atomizor. Acesta este conceput pentru a permite utilizatorilor să verifice rapid și de a schimba atomizorul lor. În cazul în care atomizorul nu mai vaporizează, aveti nevoie doar schimbați capul atomizorului.
eRoll - încărcare: eRoll foloseste o baterie litiu-ion de 3.7V, 90mAh. Pentru a încărca o baterie, apăsați eRoll-ul în portul de încărcare. Închideți PCC-ul iar lumina LED-ului va fi albastră, ceea ce înseamnă că încărcarea a început. Când bateria este complet încărcată, lumina LED-ul se va opri automat.
eRoll PCC - încărcare: Există o baterie cu litiu 1000mAh în eRoll PCC. Interfața de încărcare externă este un port MICRO USB standard și există 2 tipuri de indicatoare luminoase cu LED-uri de la portul USB. PCC poate deține o singura baterie eRoll.

Încărcarea eRoll PCC: Pentru a încărca PCC, conectați cablul USB dedicat în portul de încărcare din partea de jos a PCC-ului. În cazul în care încărcati PCC cu un adaptor extern (ieșire este o interfață USB), sau interfața USB în calculator, tensiunea de intrare este 5V si curentul de încărcare este 400mA. Lumina LED-ul este de culoare roșie atunci când se încarcă și va deveni verde când se termină încărcarea.
Observații: Există un număr de serie pentru fiecare kit eRoll Joyetech original, care se verifică autenticitatea eRoll pentru clienti.
Din Gura in Gura